Van het starten van een onderneming en het kiezen van de juiste rechtsvorm daarvoor, tot herstructurering, bedrijfsopvolging, bedrijfsovername en bedrijfsbeëindiging staan wij u met raad en daad terzijde.

Advisering en begeleiding

Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om financiële, fiscale, bedrijfseconomische en administratieve vraagstukken in de ruimste zin van het woord.

Van het starten van een onderneming en het kiezen van de juiste rechtsvorm daarvoor, tot herstructurering, bedrijfsopvolging, bedrijfsovername en bedrijfsbeëindiging staan wij u met raad en daad terzijde.

Net als bij het opstellen van alle mogelijke overeenkomsten. Denkt u daarbij aan arbeidsovereenkomsten, leningovereenkomsten, verkoopovereenkomsten, schenkingsovereenkomsten et cetera. 

Vanzelfsprekend werken wij daarbij nauw samen met specialisten als juristen, fiscalisten en notarissen uit ons netwerk.

Ook voor advies over uiteenlopende privézaken als de eigen woning, kapitaal- en/of lijfrenteverzekeringen, testamenten, estateplanning, bijleenregelingen en het beperken van hoofdelijke aansprakelijkheid bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennsimaking.