Vacature Arnhem Medewerker Salarisadministratie.

Wij zoeken een Medewerker salarisadministratie

Mulder Arnhem Accountancy & Advies is sinds 1991 een accountantskantoor en gevestigd in Arnhem-Zuid. Als no nonsens familiebedrijf richten wij ons met name op MKB-ondernemers, stichtingen en DGA’s. Onze werkzaamheden lopen uiteen van het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale werkzaamheden tot financiële administratie, salarisadministratie en advisering in de ruimste zin van het woord. Daarnaast zijn wij specialisten in diverse (online) boekhoudsoftware, zoals Moneybird, MoneyMonk, E-boekhouden en Exact Online.

Functie
Ter versterking van ons kantoor zijn wij op zoek naar een medewerker salarisadministratie in vast dienstverband voor 16-24 uur per week.

Wat vinden wij belangrijk?

  • Een financieel administratieve opleiding op MBO of HBO niveau.
  • Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) of vergelijkbaar.
  • Affiniteit met het MKB.
  • Goede Nederlandse communicatieve en schriftelijke vaardigheden.
  • Ervaring met HR en Salarisgemak (voorheen Unit4 Personeel & Salaris) is een pre.
  • Een flexibele, sociale en klantgerichte instelling, doorzettingsvermogen en een positieve werkmentaliteit.

Wat ga je doen?
Veelvoorkomende werkzaamheden binnen de salarisadministratie en HR, zoals:

  • Het verwerken van salarismutaties, vervaardigen van salarisstroken, journaalposten, jaaropgaven en het verzorgen van loonaangiften.
  • Het informeren/adviseren van cliënten met betrekking tot salaris- en personeelsvraagstukken.

Solliciteren?
Word je enthousiast en wil je een bijdrage leveren in ons familiebedrijf? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae voor de vacature medewerker salarisadministratie t.a.v. Annemieke Mulder (annemieke@mulderarnhem.nl). Wij zien je sollicitatie met grote belangstelling tegemoet!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anton of Annemieke Mulder. Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur op (026) 323 33 43. Meer informatie over Mulder Arnhem Accountancy & Advies vind je op deze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.